Logo_Frigovent
Search
Close this search box.

Värme

Vi har monterar ca 400 värmepumpar om året runt om i Halland och Skåne under de senaste åren. Vi säljer värmepumpar av olika slag, allt efter dina krav och behov. Kontakta oss för en kostnadsfri offert eller besök oss på vårt kontor i Halmstad. 

Ventilation

Vi är stolta över att ha installerat tusentals ventilationssystem i både villor och på företag runt om i västsverige. Genom att se till att ditt ventilationssystem är effektiv och regelbundet underhållet, kan du säkerställa att ditt inomhusklimat är friskt och behagligt. 

Kyla

Ett behagligt inomhusklimat hemma och på jobbet kräver ofta luftkonditionering eller komfortkyla. Vi hjälper till att välja ett funktionellt och energieffektivt alternativ oavsett om det ska installeras i privatbostäder, företag, datorrum eller sportarenor.

Vad är skillnaden mellan ventilation och luftkonditionering?

Luftkonditioneringen cirkulerar inomhusluften och ökar komforten i bostaden genom svalare luft. Den tillför dock ingen frisk uteluft till bostaden eller för ut förbrukad luft. 

Ett ventilationsaggregat syftar till att förnya inomhusluften genom att ersätta den förorenade luften med frisk utomhusluft. I nya bostäder installeras ventilationssystemet ofta under byggfasen, men det går också att eftermontera mekanisk ventilation i äldre hus. 

Vi erbjuder installation av nya system, luftmätningar, injusteringar, reparationer, och filterbyten. Vårt lager har alltid ett brett utbud av kvalitetsfilter och reservdelar tillgängliga. Låt oss hjälpa dig att säkerställa ett friskt och bekvämt inomhusklimat.

Andre SvenssonAndre Svensson
09:40 15 Feb 23
Måste nog vara det bästa ventilationsmontörerna i stan, mycket god service och bra bemötande. Minst lika bra kyltekniker har dom också, bra värme/kyla 👍
Krister MalmKrister Malm
19:34 28 Jun 22
Dom är bra.
Lotta LarssonLotta Larsson
22:43 29 Mar 19
Trevligt!
Fredrik HökerudFredrik Hökerud
17:05 22 Aug 17
Enormt kunnig personal och vänligt bemötande.
js_loader