Search
Close this search box.

Om Frigovent

Frigovent finns i Halmstad och arbetar med privatkunder och företag i hela Halland och norra Skåne. Vi är specialister på allt som rör inneklimat, värme, kyla och ventilation.

Vårt team kan, förutom kunskap inom inneklimatfrågor, erbjuda expertis inom miljö och energioptimering eller radon-utredning och sanering.

Frigovent sköter allt från installation, service och förebyggande underhåll till akut hjälp. Varmt välkommen!

Expertis inom inneklimat

Vilka är vi och vad gör vi?

Icon sketch 2

Omfattande kunskap

Vi på Frigovent Inneklimat är experter inom allt som rör inneklimat. Vi har gedigen erfarenhet och en djup förståelse för de olika utmaningar som kan uppstå gällande ventilation, värme och kyla.

Icon sketch

Helhetslösningar

Vi erbjuder kompletta inneklimatlösningar för olika typer av fastigheter, vilket ger våra kunder en bekväm och hälsosam inomhusmiljö.

Icon sketch 4

Underhåll och service

Utöver leverans av system tar vi också hand om underhåll och service, vilket garanterar att våra kunders installationer fungerar effektivt och problemfritt över tiden.

Icon sketch 3

Specialisering inom värme och kyla

Förutom ventilation har vi också en hög kompetens inom värme och kyla, vilket ger våra kunder en komplett lösning för deras inneklimatbehov.

hjarta gron

Anpassade lösningar

Vi skräddarsyr våra tjänster för att möta varje kunds unika behov och förutsättningar, vilket ger skräddarsydda lösningar som passar perfekt.

Vår Historia

Grundades 1979
Frigovent Inneklimat grundades av Dan Hallgren 1979.
2006 köptes bolaget av tre av oss anställda
2006 köptes bolaget av tre av oss anställda – Fredrik som anställdes på Frigovent Inneklimat, 1999, Tobias som började 2005 och Ryan som arbetat på Frigovent sedan 2001.
tackcertifikat nattvandrarna 248 x 350

Värme, ventilation och kyla.

En av våra största styrkor är att vi har flera verksamhetsben att stå på. Allt från ventilation för bostäder, butiker och industri till ren processventilation. Dessutom arbetar vi med allt som har med kyla att göra –från den lilla AC-pumpen på bilen till grönsaksdiskarna på stormarknaderna och det vi kallar processkyla inom industrin.

Vi monterar allting själva då vi har alla nödvändiga kunskaper inom styr- och reglerteknik inhouse. Vi arbetar både med privatkunder som exempelvis villaägare och företag som t.ex.  fastighetsägare, livsmedelstillverkare, livsmedelsbutiker och andra företag som behöver ventilation och kyla.

Många långa kundrelationer.

Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Halmstad med närliggande kommuner: Falkenberg, Båstad, Laholm & Hylte, men vi har även kunder som av olika orsaker flyttat härifrån som ändå fortsätter att samarbeta med oss. Vi har dessutom många trogna kunder som funnits med från starten och som fortfarande är frekventa uppdragsgivare, vilket vi ser som ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt.

Många långa kundrelationer.

Helhetslösning och unik bredd

Vi är unika i branschen då vi har samlad kompetens och erbjuder både ventilation, kyla och el, vilket ger oss fler och större uppdrag.

Genom våra goda och kompetenta samarbetspartners inom exempelvis rörläggeri och snickeri har vi ytterligare förstärkning i vårt erbjudande om helhetslösningar till kunden.

Certifiering en nödvändighet.

Självklart innehar både vi som företag och våra montörer och installatörer alla nödvändiga certifikat. Vi innehar också de certifikat som behövs inom ventilation, som exempelvis OVK och för radon. Vi har också allmän behörighet på el och en hög kreditvärdighet.

Certifiering en nödvändighet

VI GER STÖD TILL NATTVANDRARNA FÖR EN TRYGGARE NATT

Nattvandrarna är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation för lokala grupper och föreningar.

Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

Nattvandrarna har sedan starten 1989 verkat för att skapa tilltro och bygga jämställda relationer, och den gula jackan har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar och unga vuxna.

Läs mer  om organisationen och deras arbete på nattvandrarna.se.