hello

Halländsk klimatpartner
med fingertoppskänsla

VI LEVERERAR HELHETSLÖSNINGAR INOM VÄRME, VENTILATION OCH KYLA.

Vi på Frigovent Inneklimat är experter och specialister på allt som har med inneklimat att göra. Vi levererar helhetslösningar och tar hand om underhåll och service. Förutom ventilation har vi också lång erfarenhet och hög kompetens inom all form av värme & kyla.

Vår historia

Frigovent Inneklimat grundades av Dan Hallgren 1979. 2006 köptes bolaget av tre av oss anställda – Fredrik som anställdes på Frigovent Inneklimat 1999, Tobias som började 2005 och Ryan som arbetat på Frigovent sedan 2001.

Värme, ventilation och kyla.

En av våra största styrkor är att vi har flera verksamhetsben att stå på. Allt från ventilation för bostäder, butiker och industri till ren processventilation. Dessutom arbetar vi med allt som har med kyla att göra –från den lilla AC-pumpen på bilen till grönsaksdiskarna på stormarknaderna och det vi kallar processkyla inom industrin.

Vi monterar allting själva då vi har alla nödvändiga kunskaper inom styr- och reglerteknik inhouse. Vi arbetar både med privatkunder som exempelvis villaägare och företag som t.ex.  fastighetsägare, livsmedelstillverkare, livsmedelsbutiker och andra företag som behöver ventilation och kyla.

Många långa kundrelationer.

Vårt huvudsakliga upptagningsområde är Halmstad med närliggande kommuner: Falkenberg, Båstad, Laholm & Hylte, men vi har även kunder som av olika orsaker flyttat härifrån som ändå fortsätter att samarbeta med oss. Vi har dessutom många trogna kunder som funnits med från starten och som fortfarande är frekventa uppdragsgivare, vilket vi ser som ett kvitto på att vi arbetar på rätt sätt.

Helhetslösning och unik bredd

Vi är unika i branschen då vi har samlad kompetens och erbjuder både ventilation, kyla och el, vilket ger oss fler och större uppdrag.

Genom våra goda och kompetenta samarbetspartners inom exempelvis rörläggeri och snickeri har vi ytterligare förstärkning i vårt erbjudande om helhetslösningar till kunden.

Certifiering en nödvändighet.

Självklart innehar både vi som företag och våra montörer och installatörer alla nödvändiga certifikat. Vi innehar också de certifikat som behövs inom ventilation, som exempelvis OVK och för radon. Vi har också allmän behörighet på el och en hög kreditvärdighet.

VI GER STÖD TILL NATTVANDRARNA FÖR EN TRYGGARE NATT

Nattvandrarna är en ideell, demokratiskt uppbyggd organisation för lokala grupper och föreningar.

Syftet med nattvandring är att det ska finnas vuxna förebilder, medmänskligt stöd och social trygghet bland unga människor när de rör sig ute på kvällar och nätter. Nattvandrarnas närvaro förebygger också kriminalitet som skadegörelse, våld och drogmissbruk.

Nattvandrarna har sedan starten 1989 verkat för att skapa tilltro och bygga jämställda relationer, och den gula jackan har blivit en etablerad trygghetssymbol för ungdomar och unga vuxna.

Läs mer  om organisationen och deras arbete på nattvandrarna.se.

VI HJÄLPER DIG – ETT SAMTAL ELLER MEDDELANDE ÄR ALLT SOM BEHÖVS

Vi på Frigovent tillhandahåller samtliga nyckeltjänster inom området inneklimat. Som kund behöver du därmed bara en kontakt som känner dig och din anläggning och tar ett totalansvar för anläggningen. Ett samtal 035-18 89 30 (eller meddelande via formuläret) är allt som behövs.