hello

Är du ventilationstekniker eller kyltekniker med fem års yrkeserfarenhet? – Då erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och en ny karriär hos oss på Frigovent.

Är du ventilationstekniker?

Ventilationstekniker – fyll i här!

Vi söker dig som har relevant utbildning och erfarenhet, helst med OVK-behörighet, har en god förståelse för säkerhet och lagar, innehar B-körkort, är en lagspelare och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Om det här låter som ett jobb för dig, fyll i och skicka in din ansökan.

Är du kyltekniker?

Kyltekniker – fyll i här!

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet inom området, har en god förståelse för säkerhet och lagar, innehar B-körkort, är en lagspelare och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Om det här låter som ett jobb för dig, fyll i formuläret och skicka in din ansökan.

Det går också bra att ringa och prata med rekryteringsansvarig Tobias Höst på tel 035-18 89 30. Varmt välkommen!

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt!

VI HJÄLPER DIG – ETT SAMTAL ELLER MEDDELANDE ÄR ALLT SOM BEHÖVS

Vi på Frigovent tillhandahåller samtliga nyckeltjänster inom området inneklimat. Som kund behöver du därmed bara en kontakt som känner dig och din anläggning och tar ett totalansvar för anläggningen. Ett samtal 035-18 89 30 (eller meddelande via formuläret) är allt som behövs.