Search
Close this search box.

Entreprenad

Vi erbjuder entreprenad, både total- och delentreprenader för projektering, installation och service avseende helt nya eller ombyggnad av befintliga anläggningar eller lokaler. Våra resurser innefattar behörig personal för varje del i verksamheten som el, kyla, tryckprovning och ventilationsbesiktning (OVK).

Kontakta oss gärna så berättar vi mer om våra företagstjänster  och referensprojekt.

Innovativa och effektiva lösningar för företag, industrier, storkök, butiker, restauranger, offentlig miljö och fastighetsägare.

Ge dina medarbetare, hyresgäster, besökare eller kunder en hälsosam miljö att trivas i och skaffa dig en trygg lösning för temperaturkänslig utrustning.

Avgörande är inte minst rätt val av system för kyla – för kontor, processer, datorrum, butiksutrustning med mera.

Driftssäkra, energieffektiva lösningar och långsiktig trygghet

Vi erbjuder rådgivning och lösningar för ditt specifika behov. Du får hjälp med planering och val av utrustning som ger både driftsäkerhet och en bättre totalekonomi. Och för långsiktig trygghet finns vi vid din sida även när anläggningen finns på plats och erbjuder t.ex. kundanpassade serviceavtal.


Vi har specialistkunskaperna och behörigheterna för dina behov

Vi har alla behörigheter och kompetenser som krävs på området och vi ser till att du förhåller dig till aktuella lagkrav och bestämmelser. Du kan helt enkelt tryggt lämna över ansvaret till oss.

Välkommen att kontakta oss

För att komma i kontakt med oss på Frigovent Inneklimat kan du använda följande kontaktuppgifter:

TobiasHemsida

Tobias

Företag/Entreprenad

TobiasHemsida

Johan

Projekledare entreprenad