hello

Är du ventilationstekniker med fem års yrkeserfarenhet? – Då erbjuder vi dig utvecklingsmöjligheter och en ny karriär hos oss på Frigovent.

GILLAR DU DITT YRKE? Vill du börja jobba med oss? Skicka din intresseanmälan eller ring till Tobias Höst redan idag.

Är det dags att gå vidare och testa något nytt? Vill du ta din karriär till nästa nivå och arbeta självständigt hos ett stabilt och tryggt företag med små och stora kunder över hela Halland? Då har du kommit rätt! Vi söker en erfaren ventilationstekniker som är redo att ta ansvar för installation, underhåll och reparation av ventilationssystem ute hos våra kunder.

Som en del av vårt team kommer du att få chansen att arbeta med det senaste inom branschen. Vi erbjuder konkurrenskraftig lön, utvecklingsmöjligheter och trevliga kollegor i en liten organisation där din röst blir hörd.

  • Få chansen att arbeta med senaste teknologin och på spännande projekt – vi investerar kontinuerligt i teknik och utbildning för att säkerställa att våra tekniker alltid är uppdaterade med det senaste.
  • Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta på projekt som utmanar dina färdigheter.
  • Bli en del av ett vinnande team – vi har en hög kompetensnivå och en positiv arbetskultur där alla hjälper till att göra en verklig skillnad.
  • Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmåner (som t ex ett gymkort) för att säkerställa att medarbetarna mår bra.

Vi söker en person som har relevant utbildning och erfarenhet, helst med OVK-behörighet, har en god förståelse för säkerhet och lagar, innehar B-körkort, är en lagspelare och har förmågan att arbeta såväl självständigt som i team. Om det här låter som ett jobb för dig, skicka in din ansökan genom att klicka på ”Ansök nu” knappen.

Rekrytering sker löpande och vi ser fram emot att höra från dig så snart som möjligt!

VI HJÄLPER DIG – ETT SAMTAL ELLER MEDDELANDE ÄR ALLT SOM BEHÖVS

Vi på Frigovent tillhandahåller samtliga nyckeltjänster inom området inneklimat. Som kund behöver du därmed bara en kontakt som känner dig och din anläggning och tar ett totalansvar för anläggningen. Ett samtal 035-18 89 30 (eller meddelande via formuläret) är allt som behövs.