hello

VI HAR PRODUKTERNA DU BEHÖVER

I vår breda produktflora utöver värmepumpar, ventilationssystem och en mängd tjänster, kan du köpa produkter som bidrar till ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat. Läs mer om våra produkter genom att klicka på de olika produktbilderna och köp genom att kontakta oss via mejl. Det går givetvis även bra att ringa oss för att beställa! 

VÅRA PRODUKTOMRÅDEN

Conway Luftrenare
LUFTRENARE COWAY

Stilrena och energisnåla luftrenare med intelligent filtrering i flera steg från Coway.
För rum upp till 74 m².

Avfuktare Fenja
AVFUKTARE FENJA

Svenska moderna avfuktare från Arctus där funktionalitet och design kombineras för att på bästa sätt avfukta dåligt ventilerade utrymmen.

BADRUMSFLÄKT VARIO

Flexit badrumsfläkt Vario för optimal drift och komfort. Den intelligenta fuktstyrningen säkerställer effektiv frånluft.

FRISKLUFTSVENTIL AERO

För tillförsel av friskluft till bostaden. Komplett friskluftsventil med filter, kondensisolering och steglös reglering av luftmängd.

FRISKLUFTSVENTIL FRESH

Fresh Thermo termostatstyrd väggventil för kontinuerlig ventilation samt Fresh väggventil TLF med kondensskydd mm.

BADRUMSFLÄKT FRESH

Banbrytande fläktar som är starkare och smartare än någonsin. Optimerade för att skapa en frisk och behaglig badrumsmiljö,

filter-till-flexit-ventilationsaggregat
FILTER VENTILATIONSAGGREGAT

Flexits filter är av högsta kvalitet med hög avskiljningsgrad kombinerat med ett lågt luftmotstånd för att öka energieffektiviteten hos aggregatet.

centraldammsugare-flexit
CENTRALDAMMSUGARE CVR

Flexit centraldammsugare blåser ut de farliga mikroskopiska dammpartiklarna ut ur bostaden. Flera modeller & tillbehör att välja mellan.

ANDAS RENARE LUFT

LUFTRENARE COWAY AP-1800CH

Luftrenare är ett fantastiskt hjälpmedel för att skapa en renare inomhusmiljö där du slipper partiklar, pollen, allergener, virus och bakterier som skapar problem på luftrör, hud och andra utsatta kroppsliga delar. Den är ovärderlig för astmatiker och allergiker, men även de som inte har allergier upplever ett bättre mående, fräsch doft och det har även bevisats att den kan lindra huvudvärk och förebygga astmatiska och allergiska problem.

TRESTEGSFILTRERING

Har tre effektiva filter (förfilter, deodorantfilter och HEPA-filter) som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier och eliminerar oönskade lukter.

ENERGISNÅL & INTELLIGENT

Med intelligent styrning läser AP-1008CH själv av renhetsnivån i ditt hem. Det minimerar strömförbrukningen och gör dig till en sann miljövän.

PRISBELÖNAD DESIGN

Rikligt prisbelönad stilren design som smälter in i omgivningen utan att ta plats eller störa annan inredning. Bl.a. Red Dot Award, Good Design, iF Design Award.

ASTMA & ALLERGIFÖRBUNDET

Minskar risken för utveckling av astma & andningsproblem. Produkten rekommenderas av Astma & Allergiförbundet.

VI KAN INOMHUSKLIMAT

Vi på Frigovent är specialister på just inomhusklimat. Med vår långa erfarenhet och såväl breda som djupa kunskap om hur du skall få ett inomhusklimat du önskar, står vi beredda att hjälpa dig att snabbt hitta en lösning på dina önskemål vad gäller temperatur och ventilation i din bostad. Vi hjälper dig till en behaglig och hälsosam boendemiljö.

VI HJÄLPER DIG – ETT SAMTAL ELLER MEDDELANDE ÄR ALLT SOM BEHÖVS

Vi på Frigovent tillhandahåller samtliga nyckeltjänster inom området inneklimat. Som kund behöver du därmed bara en kontakt som känner dig och din anläggning och tar ett totalansvar för anläggningen. Ett samtal 035-18 89 30 (eller meddelande via formuläret) är allt som behövs.