Inneklimat

inomhus är det du som skall bestämma klimatet – inte vädret.

Det spelar ingen roll om solen steker från en klarblå sommarhimmel och kvicksilvret närmar sig 40 grader eller om nordostan sveper in med kalla vindar från Ishavet och drar ned utetemperaturen till under 20-gradersstrecket – inomhus skall det i alla fall vara behagligt att vistas.

 

svalka när det är varmt ute och värme när det är kallt.

Vi på Frigovent är specialister på just inomhusklimat. Med vår långa erfarenhet och såväl breda som djupa kunskap om hur du skall få ett inomhusklimat du önskar, står vi beredda att hjälpa dig att snabbt hitta en lösning på dina önskemål vad gäller temperatur och ventilation i din bostad.

 

frigovent snackar inte bara om klimatfrågan – vi gör något åt den!

Genom vårt unika upplägg att finnas vid din sida genom hela projektet, från val av anläggning och utrustning, via installation och idriftsättning till service och underhåll, så kan vi leverera en lösning som är anpassad till just dig och dina önskemål både vad gäller temperatur och ventilation.

 

skaffa ett komfortabelt inneklimat – på dina villkor!

Se till att det är du som bestämmer över ditt inneklimat. Med ett anpassat och behagligt inneklimat mår du inte bara bättre, du blir även effektivare i din vardag. Du orkar mer och sover bättre, vilket gör att du vaknar utvilad och fräsch varje morgon. Ett individuellt anpassat inneklimat ger dig ett skönare hem att trivas i!

Kyla

Som ackrediterat företag tillhandahåller vi den hushållskyla du kan tänkas behöva, direkt såväl som indirekt, för att uppnå ett så behagligt inomhusklimat som möjligt. Välj mellan konventionell luftkonditionering och bekväm komfortkyla. Vi konverterar befintliga kylanläggningar för att byta ut miljöfarliga köldmedium mot lämpligare alternativ.