hur bra är luftkvaliteten i ditt boende egentligen?

vi tillbringar 90% av vår tid inomhus

Ett sunt och bra inomhusklimat är viktigt för att både du, din familj och din bostad ska må bra.

HÄLSA & VÄLMÅENDE

Om inomhusklimatet är dåligt, riskerar vi att utveckla farliga luftvägssjukdomar och andra hälsoproblem. Hur är inneklimatet och luften hos dig idag?

koncentration

Känner du dig trött och har svårt att fokusera? Kvaliteten på inandningsluften påverkar möjligheten att hålla koncentrationen uppe. 

sömn

Dålig ventilation och inandningsluft i ditt sovrum påverkar din sömn negativt och ökar irritation, stressnivåer och ger sämre välmående dagtid. 

ETT INNEKLIMAT

Bra inneklimat är viktigt för hälsa, trivsel och inlärningsförmåga. Ett bra inomhusklimat är särskilt viktigt för alla som kämpar med astma, allergier eller överkänslighet. Ett dåligt inomhusklimat kan kraftigt försämra funktion och livskvalitet.

Vad innebär "inneklimat?

Inneklimat omfattar alla fysiska och kemiska förhållanden som påverkar oss inomhus, och som vi också går att mäta. Det kan vara t.ex. temperatur, luftfuktighet, drag, luftpartiklar, lukt, radon, gaser/ångor från t.ex. textilier och möbler.

Få koll på luften du andas

Vi på Frigovent är specialister på inomhusklimat och kan hjälpa dig att skapa bra, hälsosam inandningsluft i ditt boende. Det gäller åtgärder i alltifrån det lilla, till det stora. 

Boka en kostnadsfri konsultation för att utvärdera ventilation och luftkvalitet i ert boende! 

INOMHUS ÄR DET DU SOM SKALL BESTÄMMA KLIMATET
– INTE VÄDRET.

SKAFFA ETT KOMFORTABELT & HÄLSOSAMT INNEKLIMAT – PÅ DINA VILLKOR!

Det spelar ingen roll om solen steker från en klarblå sommarhimmel och kvicksilvret närmar sig 40 grader eller om nordostan sveper in med kalla vindar från Ishavet och drar ned utetemperaturen till under 20-gradersstrecket – inomhus ska det i alla fall vara behagligt att vistas. 

Se till att det är du som bestämmer över ditt inneklimat. Med ett anpassat och behagligt inneklimat mår du inte bara bättre, du blir även effektivare i din vardag. Du orkar mer och sover bättre, vilket gör att du vaknar utvilad och fräsch varje morgon. Ett individuellt anpassat inneklimat ger dig ett skönare hem att trivas i! 

andas renare luft

luftrenare coway ap-1800ch

Luftrenare är ett fantastiskt hjälpmedel för att skapa en renare inomhusmiljö där du slipper partiklar, pollen, allergener, virus och bakterier som skapar problem på luftrör, hud och andra utsatta kroppsliga delar. Den är ovärderlig för astmatiker och allergiker, men även de som inte har allergier upplever ett bättre mående, fräsch doft och det har även bevisats att den kan lindra huvudvärd och förebygga astmatiska och allergiska problem.

TRESTEGSFILTRERING

Har tre effektiva filter (förfilter, deodorantfilter och HEPA-filter) som håller ditt hem fritt från pollen, farliga gaspartiklar, damm, virus, bakterier och eliminerar oönskade lukter.

energisnål & intelligent

Med intelligent styrning läser AP-1008CH själv av renhetsnivån i ditt hem. Det minimerar strömförbrukningen och gör dig till en sann miljövän.

Prisbelönt design

Rikligt prisbelönad stilren design som smälter in i omgivningen utan att ta plats eller störa annan inredning. Bl.a. Red Dot Award, Good Design, iF Design Award.

astma & allergiförbundet

Minskar risken för utveckling av astma & andningsproblem. Produkten rekommenderas av Astma & Allergiförbundet.

VI KAN INOMHUSKLIMAT

Vi på Frigovent är specialister på just inomhusklimat. Med vår långa erfarenhet och såväl breda som djupa kunskap om hur du skall få ett inomhusklimat du önskar, står vi beredda att hjälpa dig att snabbt hitta en lösning på dina önskemål vad gäller temperatur och ventilation i din bostad. Vi hjälper dig till en behaglig och hälsosam boendemiljö.