hello

Innovativa och effektiva lösningar för värme, kyla och ventilation.

Ge dina medarbetare en miljö att trivas i och skaffa dig en trygg lösning för temperaturkänslig utrustning. Avgörande är inte minst rätt val av system för kyla – för kontor, processer, datorrum, butiksutrustning med mera.

Vi erbjuder rådgivning och lösningar för ditt specifika behov. Du får hjälp med planering och val av utrustning som ger både driftsäkerhet och en bättre totalekonomi. Och för långsiktig trygghet finns vi vid din sida även när anläggningen finns på plats…

​Jämnt inneklimat gör skillnad för produktiviteten

Alltför skiftande inneklimat kan lätt minska personlig effektivitet och orsaka störningar på värdefull maskinutrustning. Vi på Frigovent är specialister på just inneklimat. Med vår långa erfarenhet och djupa kunskap om effektiva ventilations- och klimatanläggningar erbjuder vi lösningar som både är energisnåla och säkrar bra luft i dina lokaler.

Driftsäkra lösningar och hög service

Frigovent finns vid din sida genom hela projektet, från projektering och val av system till installation och driftsättning. Samtidigt skaffar du en lösning att lita på. Frigovent hjälper dig att övervaka, fjärrstyra, avläsa, larmdetektera etc – och erbjuder kundanpassade serviceavtal.

ETT SAMTAL ELLER MEDDELANDE ÄR ALLT SOM BEHÖVS

Frigovent erbjuder en totallösning på värme, kyla, ventilation och inneklimat. Vi säljer inte bara anläggningar, utan tar ett totalansvar vad gäller funktion med såväl förebyggande som akut service av din anläggning.

Vår personal har en bred kunskap och utbildas fortlöpande. Parat med avancerade instrument och den bästa utrustning som finns tar vi på Frigovent ett funktionsansvar med omsorg om dig och din anläggning.

Då Frigovent tillhandahåller samtliga nyckeltjänster inom området inneklimat behöver du som kund bara en kontakt. En kontakt som känner dig och din anläggning och tar ett totalansvar för anläggningen. Ett samtal (eller meddelande via formuläret) är allt som behövs!

Konsult på ventilation m.m.

VI HJÄLPER DIG – ETT SAMTAL ELLER MEDDELANDE ÄR ALLT SOM BEHÖVS

Vi på Frigovent tillhandahåller samtliga nyckeltjänster inom området inneklimat. Som kund behöver du därmed bara en kontakt som känner dig och din anläggning och tar ett totalansvar för anläggningen. Ett samtal 035-18 89 30 (eller meddelande via formuläret) är allt som behövs.